Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška odluka

Britanski parlament muči muku s glodavcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gornjem domu britanskog parlamenta predstoji teška odluka: hoće li lov na miševe povjeriti mačkama ili će u ratu protiv napasnih glodavaca primijeniti neku drugu taktiku.

Zgrada parlamenta, poznata kao Westminsterska palača, prepuna je glodavaca, a lordovi jednostavno ne znaju kako bi ih se riješili. Šef administracije Ivan Anthony Moore-Barbazon odbio je prijedlog da se ta osjetljiva zadaća povjeri mačkama. One bi, kaže, mogle progutati otrov za miševe ili ometati zastupnike u radu lutajući prostorijama parlamenta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasni uvjeti Strašna bolest hara prvim linijama fronta: Vojnici povraćaju i krvare iz očiju Štakori napali semafor Danima bez struje Jedini je u gradu, a sad su ga napali i štakori: "Bili su veličine manjih medvjedića"

Zato je predložio da se ne odustane od sadašnje taktike, odnosno od primjene otrova i mišolovki. Zaposleni u parlamentu navodno svakodnevno se u restoranima i kavanama susreću s miševima. Sindikat kazališnih radnika izvijestio je da su i obližnja kazališta u londonskom West Endu suočena s istim problemom, a tri četvrtine glumaca i intendanata prijavilo je najezdu miševa, štakora i buha, prenosi Guardian. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene