Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usluge pružala cijeli dan

Blogerica siromašne radnike častila besplatnim seksom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blogerica, feministica i aktivistica Ye Haiyan cijeli je jedan dan siromašnim radnicima besplatno pružala seksualne usluge.

Ye Haiyan, koja je na internetu poznata i pod imenom Liumang Yan, nisu strane kontroverzne stvari. Prošle se godine tako, s još tri žene, pojavila na slici najpoznatijeg kineskog disidenta i umjetnika Ai Weiweija naziva 'Jedan tigar, osam sisa'. Zbog te je slike kineska policija protiv Weiweija podigla optužnicu zbog pornografije, a ljutiti Kinezi su potom na internet počeli stavljati svoje golišave fotografije kako bi podržali umjetnika. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku

>> Seksi neznanka pomaže beskućnicima!

Ye Haiyan se na potez pružanja besplatnih seksualnih usluga odlučila kako bi 'bolje razumjela probleme seksualnih radnica i progovorila o njihovim pravima'. Na to su je ponajviše ponukale učestale racije po javnim kućama i brutalnost vlasti u kineskoj provinciji Guengdung prema siromašnim prostitutkama i još siromašnijim radnicima koji plaćaju njihove usluge, piše Shanghaiist.

Tako je prošli tjedan na jedan dan postala prostitutka. Ipak, Ye svoje usluge niej naplaćivala već ih je radnicima davala besplatno u sex shopu u kojem su prostitutke plaćene između 10 i 20 juana po mušteriji (od 1,25 do 2,5 eura). Kazna za prostituciju je čak 3.000 juana što znači da sve djevojke koje vlasti uhite moraju 'odraditi' oko 150 klijenata da bi platile kaznu.

Svoje doživljaje u ulozi prostitutke vrlo je potanko opisala na svojem blogu i nekim drugim internetskim stranicama. Prva mušterija joj je bio mladić iz obližnjeg sela koji se motao uokolo prije nego se odvažio pitati je koliko traži.

'Pitala sam ga koliko može dati, a on je pitao je li 10 juana dovoljno. Potom sam ga pitala koliko ima godina i on je rekao da ima 18 godina i da je djevac. Onda sam mu rekla da ću to učiniti besplatno. Pomogla sam mu staviti kondom i upozorila ga da ne zaboravi ponijeti kondom svaki put kada bude dolazio po seksualne usluge', napisala je Ye. 

Nakon njega se seksala s još četvoricom. Jedan od njih je bio u 50-ima. 'Rekla sam mu da pružam usluge besplatno. On mi je potom ispričao kako si može prijuštiti 10 juana za povremeni seks, no da muškarci poput njega nemaju dovoljno novca da si prijušte ženu. Svi muškarci su mi rekli da sam najprijatnija žena kod koje su bili', napisala je Ye.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene