Nakon što je počelo suđenje 52-godišnjaku optuženom za podvođenje svoje 28-godišnje djevojke - par se vjenčao.

Galerija


Prema hrvatskom zakonu supružnici ili bliski rođaci ne moraju, ako ne žele, svjedočiti protiv svojeg bližnjeg. Dakle, 28-godišnjakinja koja je, tvrdi optužnica, pružala seksualne usluge na poticaj svojeg dečka udajom za njega neće ga morati teretiti na suđenju i na to je više nitko ne može prisiliti.

Vezani članci Slika nije dostupna AFERA U SRBIJI: Uhićen svodnik elitnih prostitutki, otkrivena imena klijenata Slika nije dostupna 'Ili ćeš prodavati drogu ili tijelo ako želiš toliko novaca!'

Par se vjenčao u koprivničkoj Gradskoj vijećnici, a mladenka je nakon toga na svojem Facebook profilu ponosno promijenila prezime. Prema objavama na toj društvenoj mreži čini se da je doživjela pravo duhovno pročišćenje - okrenula se Bogu. Objave su joj religioznog sadržaja uz mnoštvo vjerskih poruka i slika Isusa Krista, piše Podravski. hr.

Njezin novi suprug sredinom srpnja završio je u istražnom zatvoru zbog njezinog podvođenja. Sudac Krešimir Pavlović, koji je prije nešto više od mjesec dana potvrdio optužnicu, suđenje je odmah zatvorio za javnost.

Muškarca kojem se sudi, optužnica tereti za ukupno 11 kaznenih djela prostitucije. Toliko su mu, naime, koprivnički policajci uspjeli dokazati tijekom kriminalističkog istraživanja koje je uključivalo i tajne mjere praćenja, snimanja razgovora na mobitel i presretanja sms poruka. Kako djevojka (28) zarađeni novac od prodaje svojeg tijela nije zadržavala za sebe, barem tako tvrdi optužnica, u ovom se predmetu vodi kao žrtvom kaznenog djela.

Očekuje se kako će svih 11 klijenata, inače starijih poduzetnika s područja Međimurja i Podravine, biti ispitano tijekom suđenja kao svjedoci.