Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra božićna djela

Seksi neznanka pomaže beskućnicima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako gotovo svakodnevno svjedočimo porastu bezosjećajnosti i sve većoj otuđenosti, ipak još ima ljudi koji daju sve od sebe ne bi li barem malo usrećili druge i pokazali im kako ima netko tko misli i na njih.

Ovih dana maskirana žena u seksi kostimu diljem Pakinga dijeli kapute i hranu i na taj način pomaže starijim prosjacima i beskućnicima.

Pročitajte i ovo Božić u svijetu - 2 Proslave diljem svijeta Saonice su naoštrene, sobovi spremni, a dječje želje samo što nisu ostvarene. Djed Mraz kreće na put: ''Sad je vrijeme da brige pretvorimo u obilje dobre volje'' Slika nije dostupna Krijumčarene delicije u Milanu Siromašni će za Božić jesti kavijar

Na drugom kraju svijeta je pak, jedna obitelj odlučila ispuniti želje jedne 5-godišnje djevojčice. Naime, malena Helen Cardenas iz predgrađa Seattlea na španjolskom je napisala je pismo Djedu Mrazu. Majka Rosa joj je pomogla i pismo su 2. prosinca zakačile za dva ružičasta balona i pustile ih da odlete. 'Nisam znala što da radim. Nemamo baš novaca i onda sam se sjetila tradicije dok sam ja bila mala. Zavezali bi želje za balon i poslali ih Djedu Mrazu', ispričala je njezina majka.

Pismo je završilo 1.100 kilometara dalje, na ranču u Laytonvilleu na sjeveru Kalifornije. 'Moj sin Lane je baš došao kući za božićne praznike. Vozili smo se prema ranču kad smo ugledali nešto za što smo prvo mislili da je smeće', ispričao je Frank Sanderson.

shvatili su po rukopisu da je pismo pisalo dijete, no kako je bilo na španjolskom nisu odmah znali što piše. Jedan radnik na ranču im je preveo što piše. Helen je u pismu zaželjela lutku, set za čaj, cipele i hlače. U pismo je stjao i broj telefona i adresa. Sandersonovi su se odvezli u najbliži trgovački centar kako bi pronašli darove za djevojčicu koje su joj potom poslali na kućnu adresu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene