Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za nacionalne parkove

Biste li prenoćili u ovom hotelu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hotel-balon idealan je za nacionalne parkove i mjesta na kojima gradnja nije dopuštena. U takvom neobičnom smještaju može se odmarati na obalama Baltika.

Ljubitelji boravka u prirodi cijenit će jedinstvenu priliku koja im se pruža u Estoniji. Boravak u neobičnom hotelu usred nacionalnog parka. Hotel u obliku balona dobrim je dijelom proziran.

Pročitajte i ovo Donald Trump Novo proširanje? Finski predsjednik nije zabrinut zbog Trumpovih izjava: "Fokusirani smo na pristupanje NATO-u" Estonski ministar obrane Hanno Pevkur u obilasku NATO-ovih vježbi u Estoniji Spriječavanje sukoba Potpisali sporazum: Baltičke zemlje gradit će bunkere uz granicu s Rusijom

'To je ideja, dovesti čovjeka usred nedirnute prirode. Ovo je rezervat. Iako je riječ o privatnom posjedu, u dijelu je nacionalnog parka. Čovjek može tu doći i biti sam sa sobom ili s nekom posebnom osobom', kaže direktor hotela Ermil Miggur.

Neobičan hotel balon visok je tri metra, a širok četiri. Njegove se stijenke napušu. Nema wc, kao ni udobnost koju pruža smještaj u klasičnom hotelu. Prvi su gosti mladenci koji tu žele sklopiti brak.

'Bio sam oduševljen svojom prvom noći ovdje. Nisam mogao spavati jer sam zurio u zvijezde. Ne vide se mnogo početkom ljeta, ali tu su se vidjele jako dobro. Vidio sam i repaticu', ističe Miggur. Noćenje u ovom hotelu stoji između 99 i 129 eura.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene