Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bez brige i bez dlačica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učinkoviti tretmani uklanjanja dlačica po super cijeni u Zagrebu, Splitu i Osijeku!

Dosta vam je klasičnih metoda uklanjanja dlačica? Želite li dugotrajniju metodu za bolje rezultate? Sigurno da želite! Jer svaka žena zna koliko muka joj zadaju te dosadne dlačice i koliko vremena izgubite u borbi protiv istih! Donosimo vam najbolje rješenje za postizanje željenih ciljeva u uklanjanju dlačica!

Pročitajte i ovo pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta! PR Oglas Kreće sezona najboljih wellness & spa ponuda!

Ono što predlažemo su tretmani laserskog uklanjanja dlačica i paket “Ljetne haljinice volim” u Body Creator centru u Zagrebu i Osijeku uz čak 93% popusta! Svi kupci paketa Body Creatora na poklon dobivaju čak 2 tretmana kriolipolize! Svakako ne propustite i odlične cijene i najnovije metode uklanjanja dlačica SHR sustavom u salonu Bella Estetic, u laser centru Trinity i u studiu ljepote Manuela u Zagrebu ili u Beauty Beba - Kristal u Splitu.

Split Style centar jer posebno ponosan na diodni laser za trajnu epilaciju te poziva sve svoje sugrađanke da isprobaju ovaj medicinski aparat kroz 18 tretmana za samo 899 kuna! 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene