Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 25 godina

VIDEO Snimio mitsko čudovište?! - 'Ovo je najčišća snimka koju sam u životu vidio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O'Neal tvrdi da je imao susret s Bigfootom i prije 25 godina kada je bio s ocem u ribolovu, ali tada ga nije imao čime snimiti.

Amerikanac Jim O'Neal objavio je fotografije na kojima se vidi veliko majmunoliko svorenje za koje on tvrdi da je mitski Bigfoot.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priznanje stjuardese: 'Seksala sam se s pilotom dok je upravljao avionom, kovčeg mi je bio putujući sex shop...' Slika nije dostupna Snimljeni VIDEO U šumi snimljena neobična bića - Svi se pitaju što to rade!

Fotografije je proteklog vikenda u Virginiji snimio njegov otac, Randy (40), dok je s prijateljem bio u ribolovu, piše Daily Mail.

Randy O'Neal također tvrdi da video, koji je isto objavljen, može biti dokaz bliskom susretu s tim bićem koji je on doživio i prije 25 godina. Tada ni on ni njegova obitelj nije mogla to dokazati.

U pisanom obrazloženju posljednjeg susreta s nepoznatim bićem, O'Neal je napisao kako ne može sa sigurnošću reći je li riječ o Bigfootu, ali je rekao kako je to nešto što nikada nije vidio prije u životu. Skeptici pak vjeruju kako je riječ o stablu.

'Zbog onog što sam doživio u životu i iskustva počeo sam vjerovati. Sada imamo i video. Provjerite ako hoćete radi li se o lažnoj montaži, ali vam mogu reći kako je ovo najčišća snimka koju sam u životu vidio', kaže O'Neal, nakon čega se prisjetio svog bliskog susreta 25 godina ranije.

VIDEO Stravično: Snimili ga kako ih promatra...

Tada je sjedio pored vatre na mjestu gdje je kampirao s ocem i njegovim prijateljem kada je vidio par crvenih očiju koje su ih promatrale iz grmlja. Kada je to rekao ocu, on mu je dao pušku da ispali hitac prema grmlju što je i učinio nakon čega je prema njegovim riječima biće ispustilo užasno jak vrisak te je pobjeglo u šumu.

O'Neal tvrdi kako se ujutro mogao vidjeti put kojim je biće prošlo jer su stabla gdje je ono prošlo bila razrušena.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene