Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikad ih dosta...

5 tipova malih torbi koje svaka žena mora imati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad bi vas netko pitao koliko torbica imate, vjerojatno ne biste mogli odgovoriti bez da malo promislite i zbrojite sve, a i tad bi možda poneku zaboravili...

Mali je broj žena koje ne vole kupovati nove torbice, a tko nas uopće smije osuđivati kad su tako neodoljive? Uostalom, što uopće znači imati 'puno' torbi? Ako pitate ljubiteljice torbica, sigurno će vam reći da uvijek možete imati još koju više. Baš zato, donosimo popis 5 tipova malih torbi koje morate imati u svojoj kolekciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Barbari Bush ukradena torbica Slika nije dostupna Kako s malo novca do skupe dizajnerske torbice?

1. Torbica neobičnog oblika

Torbica u obliku srca ili nekog drugog neobičnog oblika must have je svake kolekcije. Postoje dani kad jednostavno želimo izgledati drugačije od ostalih, obući nešto sasvim otkačeno i osjećati se baš posebno. Zašto ne početi s ludom torbicom koja sigurno neće proći neprimijećeno?

2. Torbica cvjetnog uzorka

Torbice s cvjetnim uzrokom vjerojatno nikad neće izaći iz mode, a i kako bi kad su tako prekrasne i ženstvene. Uostalom, proljeće je, treba li vam još koji razlog?

3. Torbice u veselim bojama

Bilo da se radi o jarkim bojama ili pastelnim nijansama, svaka žena mora imati torbicu u nekoj veseloj boji. Naš favorit je mala torba u mint nijansi, a čuvamo ju za dane kad je sve tmurno i dosadno. Baš tad najbolje je odabrati nešto upečatljivo i unijeti malo boje u sivi dan!

4. Mala crna torbica

Kao i mala crna haljina, mala crna torbica klasik je koji jednostavno morate imati. Ipak, klasika ne znači da torbica mora biti dosadna. Ako odaberete neobičan oblik poput okrugle torbe iz Deichmanna, istovremeno ćete se uklopiti u sve večernje stajlinge, a opet biti drugačiji.

5. Torbica za svečane prilike

Na kraju, u svom ormaru morate imati i jednu torbicu za svečane prilike. Osim što ćete ih moći nositi s prekrasnim dugim haljinama, ali i večernjim koktel kombinacijama, one će vas uvijek podsjetiti i na svečane, lijepe trenutke koje ste proživjeli skupa.


 





 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene