Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Uspjevate li pratiti razvoj novih tehnologija?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Barceloni je upravo završio Svjetski sajam mobitela gdje su predstavljeni novi dosezi u svijetu mobilne tehnologije.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ključ infrastruktura KORISNO ZNATI U nepogodama ne tražite spas u novim tehnologijama Slika nije dostupna Tema dana Tko je kriv za ovu kaznu?

Svakih nekoliko mjeseci svijet postane bogatiji za neko novo 'čudo tehnologije' koje 'moramo imati'. Tako je proteklog tjedna u Barceloni više od 1.400 izlagača predstavilo najnovije mobitele, smartphoneove i brojne aplikacije.

HTC, tajvanski proizvođač mobitela, predstavio je novu seriju pametnih telefona pod nazivom 'ONE'. Modeli su X (četiri jezgre), S i V te svi koji dolaze s Androidom 4.0 Ice Cream Sandwich, a glavni adut ovih inovacija jest mogućnost istovremenog snimanja videa i fotografiranja. Ta nova inovacija nazvana je 'Image Sense'. To je samo dio inovacija i prava uživancija za sve ljubitelje gadgetea.

Što vi kažete na ovaj svijet novih tehnologija koji nam neprekidno nudi svoje nove proizvode za koje su uvjereni da će nam obogatiti i olakšati život.

Uspjevate li pratiti razvoj novih tehnologija?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene