Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Je li predsjednik ispravno postupio?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O 'akcijskom planu Barbika' Josipović je govorio na konferenciji za medije

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prljava kampanja Josipović: Potvrđena moja ocjena da je 'plan Barbika' kreirala desnica Slika nije dostupna Skandalozni dokument Josipović o 'Barbiki': 'Žele naškoditi meni, ali škode i Kolindi Grabar Kitarović!'

U ured predsjednika Ive Josipovića u četvrtak je stigao dokument naziva 'Akcijski plan Barbika - radna verzija, strogo povjerljivo'. Na 13 stranica dokument se pozabavio načinima na koje diskreditirati Josipovićevu protukandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović na predstojećim predsjedničkim izborima.

Nakon što je već o u četvrtak o dokumentima govorio nekim novinarima u svom uredu, u petak je o njemu progovorio na konferenciji za medije. Poručio je da pamflet ima namjeru naškoditi njemu i nejgovoj kampanji, a vjeruje da bi mogao naškoditi i njegovoj protukandidatkinji.

Josipović o 'Barbiki': 'Žele naškoditi meni, ali škode i Kolindi Grabar Kitarović!'

Objasnio je i razloge zbog kojih je javno progovorio o uratku i poručio kako nema potrebe da se dokumentom bave državna tijela jer je riječ o političkoj temi.

'Razlog radi čega sam upozorio na taj uradak koji je slan poštom je zato što javnost mora znati čime se pojedinci služe u kampanji', rekao je Josipović.

U današnjoj temi dana pitamo vas - je li predsjednik ispravno postupio?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene