Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Biste li riskirali svoj život da spasite nekoga?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabra 20-godišnja konobarica nije dvojila sekunde nego je skočila u hladno more i spasila život vozaču i putnici koji su se našli u automobilu koji je sletio u more. Biste li vi učinili isto?

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Olujno jugo na području Splita - 2 Snažno jugo Obustavljena plovidba katamarana i mnogih trajekata u okolici Splita: Pogledajte o kojim se linijama radi Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost

Prava drama odvijala se jučer na Gatu sv. Petra u splitskoj trajektnoj luci. Zbog loše vidljivosti, automobil u kojem su bili 62-godišnji vozača i 32-godišnja putnica, sletio je u more.

U pomoć im je odmah priskočila 20-godišnja konobarica s trajekta koji je stajao u luci. Skočila je u more i pomogla otvoriti vrata automobila koji je tonuo i tako spasila dva života.

Biste li i vi bez dvojbe skočili u more kako bi nekom drugome spasili život?  Jeste li spremni riskirati vlastiti život kako bi spasili neki drugi?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene