Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Galaxsy S3

Ovo je najveći konkurent moćnom iPhoneu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Galaxy S3 predstavljen je i u Australiji, očekuje se uskoro i u Hrvatskoj. Evo zašo je do sada najjača konkurencija iPhoneu!

'Siguran sam da će vam se svidjeti baš kao i meni', rekao je Gregory Lee, predsjednik Uprave Samsung Electronicsa za JI Aziju, Oceaniju i Tajvan predstavljajući najnoviji smartphone Galaxy S3.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Ovaj najnoviji gadget od danas se može kupiti u Australiji. ' S najnovijim Galaxy S3 mi utvrđujemo našu poziciju na tržištu. Mi smo broj jedan kada su u pitanju pametni telefoni', rekao je Tyler McGee, potpredsjednik Samsung Australija.

GalaxyS3 već se naziva i jedinom pravom konkurencijom moćnom iPhoneu. Radi na zadnjoj inačici Googleovog Androida,ima zaslon od 4.8 inča koji je veći od zaslona iPhonovog 4S te HTC-ovog X modela koji ima 4.7 inča.

Galaxy S3 reagira i na pokrete pa se tako ekran neće zatamniti ukoliko gledate prema njemu dok primjerice pišete poruku. Ima stražnju kameru od 8 megapiksela i prednju od 1.9 megapiksela, a reagira na neke glasovne naredbe kojima se može primjerice ugasiti budilica ili pustiti određena pjesma.

Prodaja Galaxyja S3 započela je već na 28 tržišta, uključujući Njemačku i Veliku Britaniju. Još se ne zna točno kada će se moći nabaviti i u Hrvatskoj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene