Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduševio ljubitelje iPhonea

FOTO Student iz Srbije dizajnirao novi iPhone 6?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnoge ljubitelje iPhonea, koji već nagađaju kako bi trebao izgledai iPhone 6,oduševio je profinjeni dizajn čije su slike počele kružiti internetom. Upravo je taj dizajn osmislio student inžinjestva u Kragujevcu Nikola ćirković.

Vijest o novom dizajnu iPhonea 6 kojeg je osmislio student Nikola Ćirković iz Kragujevca prenio je poznati Buisness Insider pa se dizajn smatra ozbiljnim kandidatom za novi model.

'Kontaktirala me novinarka Buisenss Insidera i zamolila me da napravi tekst o tome jer joj je moj dizajn bio drugačiji od ostalih. Sat kasnije je to objavila, a dva sata nakon toga su svi počeli pisati o tome. Moj dizajn objavili su i neki kineski, rumunjski i njemački portali i bilo mi je drago', kazao je Nikola za 24 Sata.rs.

>>
Veliki problemi za neke korisnike iPhonea 5S!

Ideja je, kako kaže, spontano došla, a oslonio se prvenstveno na svoju maštu i talent. No, posebnu pažnju je posvetio tome da se dizajn može primijeniti. Inače, Nikola je veliki zaljubljenk u Appleove uređanje pa je ovaj dizajn osmislio 'za svoju dušu', a pri tome je koristio dimenzije iPhone 5.

Njegovi prijatelji i profesori su oduševljeni novim dizajnom i uspjehom kojeg je postigao, a Nikolina želja je da dobije stipendiju kako bi se i dalje mogao usavršavati.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Nenad Periš i nestala djevojčica velika potraga u Boru Otac Mateja Periša poslao dirljivu poruku obitelji nestale djevojčice

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene