Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moraju zamijeniti telefone

Veliki problemi za neke korisnike iPhonea 5S!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Appleu kažu da zbog problema u proizvodnji nekih telefona baterija prekratko traje i sporo se puni te će kontaktirati te korisnike i zamijeniti im uređaje

Kada je Apple predstavio iPhone 5S iz ove su kompanije najavili snažnu bateriju koja bi trebala biti izdržljivija u odnosu na baterije koje su se isporučivale u prethodnim modelima. No, umjesto toga, baterija novih iPhonea nekim se korisnicima prazni jako brzo, a imaju problema i s njenim punjenjem koje traje puno duže od uobičajenog.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin - 2 pobuna u zagrebačkom ogranku Problemi u SDP-u: Na sjednici riješena jedna mini kriza Poziv: Željko Mihoković - 2 POZIV DOMAGOJA MIKIĆA Velika pobjeda malog čovjeka: Važna promjena za svu teško bolesnu djecu i njihove obitelji

Nezadovoljni korisnici: 'Blue screen of death' pojavljuje se i na iPhoneu!

Iako su korisnici pomislili da je problem u bateriji, na New York Timesu kažu da su baterije ugrađene u telefone potpuno ispravne te da je do problema došlo u samom proizvodnom procesu iPhonea i tu leži razlog sporijeg punjenja i kratkog trajanje baterije. Appleova glasnogovornica Teresa Brewer rekla je za NY Times kako su nedavno 'otkrili probleme u proizvodnji na ograničenom broju iPhonea 5S' te sada pokušavaju kontaktirati korisnike s neispravnim telefonima kako bi zamijenili njihove modele s novim uređajima.

Iz Applea nisu objavili koliki je točan broj problematičnih telefona niti na kojim su tržištima isporučeni, no navodno je riječ o malom broju novih iPhonea. Također, čini se da je ovaj problem vezan samo uz iPhone 5S te se vlasnici jeftinijeg modela 5C ne žale na trajanje baterije.

Vrtoglavica i povraćanje: Ljudima je muka od novog softvera!

Korisnici novih modela iPhonea i u prošlosti su se bunili na kratko trajanje baterije, što je Apple riješio softverskim nadogradnjama, ali s obzirom da je ovog puta riječ o hardverskom problemu, korisnici će morati zamijeniti svoje uređaje s novim i ispravnim modelima.

Osim s baterijom, neki su se korisnici Appleovih uređaja u posljednje vrijeme potužili i na druge probleme – od mučnine izazvane novom verzijom mobilnog operativnog sustava (što je Apple riješio posljednjom softverskom nadogradnjom) pa do tzv. Blue screen of deatha i resetiranja telefona nakon pokretanja određenih aplikacija.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene