Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smiješno i šokantno

Evo kako šokirati korisnike Facebooka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što napraviti kada na Facebooku dobijete zahtjev za prijateljstvom od osobe s istim imenom i prezimenom te sa sličnom slikom profila?

Kako bi reagirali kada bi na Facebooku dobili zahtjev za prijateljstvom od osobe koja se zove isto kao vi i koja ima sličnu sliku profila na ovoj društvenoj mreži? Dio korisnika vjerojatno bi pomislio da je to šala nekog od njegovih prijatelja, no s obzirom da se na slici profila nalazi njima nepoznata osoba, dio njih zaključio bi da se možda radi o nekom stalkeru ili slično.

Pročitajte i ovo Jimmy Car (Foto: AFP) Na turneji je "Uvredljiva je i neprimjerena": Poznati komičar šalom razljutio Novozelanđane Slika nije dostupna ''Sve je to isto'' I Putin je "umro" od smijeha: Pogledajte što je provalio jedan ruski ministar

Zbog ovih statusa vas ne vole na Facebooku

Upravo se na ovaj način zabavlja jedan korisnik ove društvene mreže (na stranici Reddit poznat kao Casion Roy) koji je, vjerojatno iz dosade, odlučio na Facebooku potražiti osobe s istim imenom i prezimenom, napravio je slične slike profila (imitirao je njihove izraze lica i obukao je sličnu odjeću) i onda je tim osobama poslao zahtjev za prijateljstvom na ovoj mreži.

Na Mashableu kažu da je Casino Roy na Facebooku pronašao ukupno osam osoba s istim imenom i prezimenom čije je slike imitirao i kojima je poslao zahtjeve za prijateljstvom, no samo je jedna osoba prihvatila taj zahtjev.

Evo što sve društvene mreže poslodavcima otkrivaju o nama!

No, kako je Roy napisao na Redditu, čini se da se i taj korisnik koji je prihvatio prijateljstvo šokirao kada je shvatio da ima dvojnika s istim imenom i sličnom slikom profila pa je ubrzo prekinuo to prijateljstvo.

On je ove fotografije podijelio s ostalim korisnicima Reddita te ih je u kratko vrijeme već pogledalo više od 110 tisuća ljudi. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene