Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glassholes

Evo kako izgleda SNIMANJE s Googleovim naočalama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smiješni videozapis pokazuje nam kako bi u budućnosti moglo izgledati fotografiranje s Googleovim naočalama

Googleove naočale nedavno su postale dostupne malom broju programera i novinara koji su na YouTubeu objavili brojne videozapise u kojima su nam pokazali način na koji rade ove naočale. Većina njih je oduševljena s opcijama i mogućnostima Googlea Glass, a na internetu se već proširio naziv za ljude koje nose ovaj uređaj – glassholes. To su osobe čija je pažnja cijelo vrijeme preokupirana s malim ekranom unutar naočala tako da ne primjećuju previše što se događa u 'stvarnom' svijetu oko njih.

Pročitajte i ovo Ilustracija SLUČAJ IZ BANJE LUKE Iznajmio stan mladom paru, snimao ih tijekom seksa, pa ih ucijenjivao Slika nije dostupna Razbijanje rutine i jačanje strasti Sve se više parova snima tijekom seksa

Googleove naočale: 'Ovo je budućnost, nije pitanje hoćemo li nego kada ćemo ih nositi!'

Mnogima je jedna od najzanimljivijih, ali za privatnost najopasnijih opcija Googleovih naočala mogućnost fotografiranja i snimanja videozapisa direktno iz naočala i samo s treptajem oka. Nedugo nakon što je Google predstavio ove naočale jedan je kafić u San Franciscu zabranio korištenje ovog uređaja jer vlasnik smatra da mogu ugroziti privatnost njegovih posjetitelja koje bi se, bez njihova znanja, moglo fotografirati i snimati.

Na YouTube se pojavio jedan video čiji se autori ismijavaju s Gogleovim naočalama i u kojem je prikazano kako izgleda snimanje i fotografiranje s njima te kako ove naočale ipak neće biti tako 'savršene' za snimanje svakodnevnih događaja.

Tako, ako želite fotografirati krupni kadar cvijeta morat ćete mu se skroz približiti s naočalama, odnosno licem, fotografiranje koncerata bit će još veća muka jer će korisnici morati skakati cijelo vrijeme da bi, u trenutku dok su u zraku, uspjeli fotografirati bend na pozornici, dok je fotografiranje para koji pleše prilično nezgodno jer im se morate 'unijeti' u lica i ubiti svu romantiku.

Više smiješnih situacija pogledajte u priloženom videozapisu te se nemojte iznenaditi ako u budućnosti naiđete na slične situacije osoba koje nose naočale i čudno se ponašaju i kreću – to su 'glassholesi'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene