Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljiva ponuda

Želite posao u Dubaiju za koji ne morate imati kvalifikacije? Ova tvrtka plaća sve troškove i nudi vrtoglavu zaradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska tvrtka nudi dva radna mjesta s vrlo izdašnim primanjima - od 1,69 milijuna kuna godišnje i 634.000 kuna godišnje. Gdje se nalazi radno mjesto? U Dubaiju.

Tvrtka za nekretnine Allsopp & Allsopp iz Velike Britanije traži "motivirane i predane ljude za prodaju" koji bi radili u njihovom uredu u Dubaiju.

Pročitajte i ovo Autotrolej Manjak vozača Nepalci i Indijci vozit će autobuse u hrvatskom gradu: Evo kad stiže prvih 10 Ilustracija Vrijeme promjena Dobro plaćeni poslovi u kojima kronično nedostaje radnika: "Više od 50 posto zanimanja budućnosti tražit će takve vještine"

Navedena tvrtka traži dva kandidata, a nudi im plaćenu vizu, pomoć u preseljenju u Ujedinjene Arapske Emirate, nabavku vozačke dozvole za tu zemlju, otvaranje bankovnog računa te 20 dana godišnjeg odmora, piše Metro.

Ono što je najzanimljivije u njihovoj ponudi potencijalnim kandidatima za posao, jest da ne trebaju imati nikakve kvalifikacije, osim jedne, da su "odlučni" trgovci.

Iako se oglas ne nalazi na njihovim službenim stranicama, tvrtka Allsopp & Allsopp održava događaj za regrutiranje 14. studenog.

Ta tvrtka zapravo traži konzultanta za prodaju zemljišta koji bi mogao godišnje zarađivati do 1.69 milijuna kuna te konzultanta za iznajmljivanje prostora, koji bi godišnje mogao zaraditi do 634.000 kuna.

Iz tvrtke ipak navode, doduše vrlo šturo, da traže dokaz kandidata od najmanje dvije godine rada u specifičnim okolnostima, odnosno "okolini predanoj ciljevima".

"Motivirati bi vas trebao uspjeh i fantastično poboljšan životni stil te zarada, koji idu uz našu ponudu", ističu u Allsopp & Allsopp.

Naposljetku, postoji i mogućnost napredovanja te zarade koja premašuje i dva milijuna kuna godišnje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene