Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokirala fotografijom

Pokazuje kako vježba za ubijanje Amerikanaca i Britanaca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I Dok Britanci polako shvaćaju da sve više njihovih mladih građana muslimanske manjine odlazi u Siriju i Irak kako bi se borili na strani džihadista i Islamske države, u javnost cure izjave i snimke koje jednostavno ne prestaju šokirati svijet.

Jedna Britanka koja je otišla u Siriju kako bi dala potporu džihadistima i Islamskoj državi, izazvala je zgražanje i osude, nakon što se pohvalila da želi postati prva žena koja želi odrubiti glavu američkom ili britanskom vojniku.

Ista djevojka izazvala je jednako zgražanje i bijes u javnosti kad je veličala svirepo ubojstvo američkog novinara Jamesa Foleyja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Narušeni odnosi ŠOKIRAO SVIJET 'Turska i džihadisti u tajnosti pregovaraju' Slika nije dostupna Kako će reagirati Putin? EU poziva Rusiju: Prestanite napadati sirijske pobunjenike; Saudijska Arabija poručuje: Mi ćemo ih nastaviti naoružavati

"Želim biti prva Britanka koja će ubiti britanskog ili američkog terorista", pohvalila se na Twitteru Kadijah Dare.

Pred kamerom je pozirala i s pištoljem i Ak-47 kalašnjikovom, s kojim čak ide i u trgovinu po namirnice, prenosi Daily Star.

'Mi smo krivi za čitavu generaciju mladih džihadista'

Ta 22-godišnjakinja iz Londona udala se za džihadističkog borca iz Švedske, Abu Bakra te poslala poruku drugim muslimanima i potencijalnim džihadistima da ne budu sebični, već da dođu pomoći svojoj braći u Siriji i Iraku.

Dare je u Siriju stigla 2012. godine i vrlo je aktivna na Twitteru.

Pogledajte video koji je još u srpnju objavio Channel 4.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene