Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iz Düsseldorfa za London

"Stjuardesa me gledala kao da sam luda": Žena pokupovala sav kikiriki i masno ga platila, ali nije imala drugog izbora

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
27-godišnjakinja je na letu zamolila osoblje da informiraju putnike o njezinoj alergiji na kikiriki kako ga ne bi kupovali i konzumirali. Kako to nisu napravili, pokupovala je sve zalihe.

Leah William (27), koja je putovala aviokompanijom Eurowings iz Düsseldorfa za London, rekla je kabinskom osoblju da je alergična na kikiriki i zamolila ih da upozore sve putnike da ga ne kupuju i jedu.

Kako oni to nisu napravili, tvrdi Lea, nije imala drugog izbora već kupiti svih 48 pakiranja kikirikija po cijeni od tri i pol eura po komadu.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Koprivnici, ilustracija - 1 Ubojica uhićen FOTO Nakon svađe sa suprugom krenuo u krvavi pohod, motiv ubojstva i dalje se ne zna: "Probudila me buka, galama. Dosta dugo je lupao po vratima"

To ju je koštalo 168 eura, što je oko tri puta više od cijene avionske karte. 

"Kupit ću ih sve tako da ih ne možete prodavati drugima. Nije me briga koliko koštaju. Ako mi ne želite pomoći, ovo je jedino što mogu napraviti", rekla je za Insider.

Pročitajte i ovo Napad na Moskvu 1. kolovoza Kontraofenziva Napad na glavni grad Rusije: Dva drona kretala se prema Moskvi, poznato kako su završili

"Stjuardesa me gledala kao da sam luda", rekla je Leah. U prošlom joj je letu izbio osip kada je netko u njezinoj blizini otvorio pakiranje.

Leah je objasnila da bi najbolji završetak priče bio da aviokompanija poradi na svojoj politici poslovanja u ovakvim situacijama ili da ne prodaju kikiriki.

Kompanija se za Insider ispričala zbog neugodnosti.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene