Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojica uhićen

FOTO Nakon svađe sa suprugom krenuo u krvavi pohod, motiv ubojstva i dalje se ne zna: "Probudila me buka, galama. Dosta dugo je lupao po vratima"

Aktualno Galerija Ubojstvo u Koprivnici Ubojstvo u Koprivnici Foto: Dinko Borozan/ePodravina Ubojstvo u Koprivnici Ubojstvo u Koprivnici Foto: Dinko Borozan/ePodravina Ubojstvo u Koprivnici Ubojstvo u Koprivnici Foto: Dinko Borozan/ePodravina Ubojstvo u Koprivnici Ubojstvo u Koprivnici Foto: Dinko Borozan/ePodravina +9 Ubojstvo u Koprivnici, ilustracija - 1 Galerija 1/14 >>
Velika tragedija u Koprivnici. Muškarac je nožem ubio susjeda i krenuo u daljnji pohod, ali brzo je svladan. Motiv njegovog strašnog čina još uvijek nije poznat. Više donosi reporterka Dnevnika Nove TV Dina Ćevid.

Noćas oko 00:25 u Koprivnici u Zagorskoj ulici u kući je pronađeno tijelo muškarca rođenog 1955. godine. Dolaskom policijskih službenika u neposrednoj blizini zatečen je muškarac rođen 1985. godine koji je potom uhićen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tko je zakazao? Grci su znali za dolazak BBB-a, tvrdi hrvatska policija: Obavijestili su ih na vrijeme

Kako doznaje Dnevnik Nove TV od susjeda, svemu je prethodila svađa supružnika nakon čega je krenuo u krvavi pohod. Ubio je jednog te upao u kuću drugog susjeda, koji ga je svladao do dolaska policije.

"Probudila me buka, galama. Dosta dugo je lupao po vratima. I vjerojatno je susjed u toj buci otvorio vrata da vidi tko je, što je. Susjed je počeo dozivati pomoć, to mi je bio znak da se dignem, da dođem tu. Kroz prozor smo pogledali, ušli u kuću, ležao je nepomičan, mrtav. U šoku smo svi", opisao je Mihael za Dnevnik Nove TV.

Nakon svađe sa suprugom koja je uspjela pobjeći, 38-godišnji muškarac je krenuo niz ulicu da ju nađe. Prvo je došao kod susjeda kojeg je ubio, a onda nastavio svoj naum.

"Dok sam ja izašao već je on bio kod drugog susjeda. Oni su ga gore svladali", prisjeća se Mihael.

Ne zna se motiv njegovog čina, niti u kakvim je odnosima bio sa 68-godišnjom žrtvom. O svemu danas svjedoče tragovi krvi.

"Slijedi postupanje Državnog odvjetništva koje mora ispitati osumnjičenika i onda odlučiti hoće li se odrediti istražni zatvor", zaključio je Darko Galić, glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu.

Kriminalističko istraživanje i dalje traje.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene