Londonski aerodrom Heathrow (Foto: AFP)
Londonski aerodrom Heathrow (Foto: AFP)

Londonski aerodrom Heathrow je zatvoren i nekoliko je letova odgođeno nakon što je sumnjiv paket pronađen na checki-inu.


Paket nepoznatog sadržaja pronađen na check-inu za let zrakoplovne kompanije El Al Israel na Terminalu 4, izvještava Express.

Vezani članci Kamion u kojem je kod Londona pronađeno 39 tijela (Foto: AFP) - 2 Identificirane prve žrtve kamiona smrti kod Londona: U Vijetnamu policija uhitila osmero ljudi Kamion u kojem je kod Londona pronađeno 39 tijela (Foto: AFP) - 1 Novi obrat u istrazi tragične smrti 39 ljudi: Policija traga za dvojicom braće koji bi mogli biti ključni za slučaj

Britanski mediji su objavili da je policija obavila istragu te da nema razloga za paniku. Glasnogovornik Heathrowa je potvrdio da se radilo o torbi bez vlasnika. "Ispričavamo se našim putnicima na koje je utjecala zabuna", dodao je.

Terminal 4 je, sa svojih 105,481 metara kvadratnih, drugi najveći terminal na Heathrowu, najvećem britanskom aerodrom. Prošle se godina kroz njega 9,5 milijuna putnika ukrcalo na 48.137 let.