Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika akcija

Najveća racija u povijesti Njemačke!

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Njemačkoj je izvedena najveća racija u povijesti te zemlje u nekoliko saveznih država.

Njemački istražitelji proveli su racije u sedam saveznih država, tom je prilikom zaplijena kokain vrijedan nekoliko milijardi eura.

To je, prema riječima njemačke policije, najveća zapljena kokaina u Njemačkoj. Zaplijenjeno je više desetaka tona droge i uhićeno je sedam osoba.

Na konferenciji za medije Državno odvjetništvo Düsseldorf navelo je će izvijestiti o „zaplijeni desetaka tona kokaina vrijednog više milijardi eura zbog čega je uhićeno sedam osoba, piše Bild.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prebila nastavnicu u Beogradu Cure detalji o nasilnoj majci, kojoj nije prvi put: Bivša je odbojkašica, obitelj posjeduje odbojkaški klub i hotel, a iza sebe ima dva braka

Pročitajte i ovo Grčka policija Traje potraga Nestao umirovljeni policajac na grčkom otoku nekoliko dana poslije pronalaska tijela britanskog novinara

U pozivu na konferenciju za medije, Državno odvjetništvo Düsseldorf je navelo kako je riječ o zaplijeni desetaka tona kokaina vrijednog više milijardi eura zbog čega je uhićeno sedam osoba. Naglasili su kako su to rezultati operacije kodnog imena Plexus koju je proveo zajednički tim carinskih i policijskih istražitelja za narkotike iz Stuttgarta, Karlsruhea i Sjeverne Rajne-Vestfalije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene