Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u Francuskoj

Otac i majka iza kuća zakopali osam novorođenčadi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska policija pronašla je osam tijela mrtve novorođenčadi zakopana u vrtovima dviju kuća, a za zločin je uhićen osumnjičeni par.

Nakon što je u njihovom domu pronađeno osam tijela novorođenčadi, pored francuskog grada Lille privedeno je dvoje ljudi. Mrtve bebe otkrivene su u plastičnim vrećama skrrvenima iz dvije kuće u selu Villers-au-Tertre, prenosi Sky.

Pročitajte i ovo Nastavljaju se negativni demografski trendovi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DEMOGRAFSKA KRIZA "Novogodišnje" bebe iznova ukazale na zastrašujuće razmjere problema koji bi nas mogao baciti na koljena Slika nije dostupna OBOLIO DJELATNIK RODILIŠTA Panika u Švedskoj: Više od 50 novorođenih beba izloženo opasnom virusu

Policija je dobila dojavu o sumnjivom paru nakon što je jedna obitelj uselila u njihovu bbivšu kuću te su u vrtu iza svog novog doma pronašli tijela nekoliko beba. Službenici su pronašli bivše stanare, a iza kuće u kojoj su trenutačno stanovali psi tragači pronašli su još nekoliko tijela mrtve novorođenčadi.

Dvoje je ljudi u pritvoru. Oni su otac i majka djece’, rekao je javni tužitelj Eric Vaillant, ali se službeno ne znaju njihova imeni niti dob.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene