Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Kod Banja Luke

Vučić se prije odlaska iz BiH nenajavljeno sastao s Dodikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aleksandar Vučić na kraju boravka u Bosni i Hercegovini nenajavljeno se sastao s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Predsjednik vlade Srbije Aleksandar Vučić u utorak se na kraju boravka u Bosni i Hercegovini u Laktašima kod Banja Luke nenajavljeno sastao s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, a novinarima je nakon toga izjavio da su razgovarali o jačanju suradnje i političkoj stabilnosti regije i potencirao je važnost jačanja veza Srbije i RS.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak

"Politička stabilnost u regiji je od ključne je važnosti", kazao je Vučić koji je u Laktaše stigao iz Mostara gdje je ranije u utorak razgovarao s članovima Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, Draganom Čovićem i Mladenom Ivanićem a imao je i kraći susret s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

S Dodikom je, kako je kazao, razgovarao o važnosti očuvanja Daytonskog sporazuma i poštivanja prava tri naroda u BiH da odlučuju o svojoj sudbini. "Želimo očuvati trajni mir i stabilnost", kazao je srbijanski premijer.

Vučić je uz ostale dužnosnike bio gost na otvaranju mostarskog gospodarskog sajma, a u Laktašima je kazao da ove godine očekuje i napredak gospodarstva svoje zemlje dodajući kako je to "dobra vijest i za RS".

Najavio je jače angažiranje na cestovnom povezivanju između BiH i Srbije dodajući kako to smatra važnim da bi "u RS osjetili bliskost i prijateljstvo sa Srbijom".


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene