Obavijesti Video Pretražite Navigacija
verbalni napad na biralištu

Iz Vlade demantirali vezu Plenkovića s odvjetnikom Jovićem koji je vrijeđao Milanovića: "Premijer ne poznaje tog čovjeka"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik Vlade Marko Milić kaže da odbacuju bilo kakvo povezivanje predsjednika Vlade i HDZ-a s incidentom koji se dogodio na dan izbora kad je Jović pred biralištem verbalno napao Zorana Milanovića.

Vlada je danas demantiarala da je premijer Andrej Plenković povezan sa zagrebačkim odvjetnikom Branimirom Jovićem koji je na izborni dan pred biralištem verbalno napao Zorana Milanovića, a samo dan ranije sjedio je tik iza Plenkovića na Snježnoj kraljici na Sljemenu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske'' Zoran Milanović I o Butkoviću Milanović: "Plenković nas uvlači u sukobe koje ne razumije"

"Predsjednik Vlade ne poznaje tog čovjeka, niti ima ikakve veze s njime. Stoga odbacujemo bilo kakvo povezivanje predsjednika Vlade i HDZ-a s navedenim incidentom koji se dogodio na dan izbora. Jednako kao i što HDZ nema nikakve veze s navodnim porukama koje su kružile za mobilizaciju birača u BiH, a koje se, sudeći prema izjavama iz DIP-a, pokazuju kao lažne", rekao je za DNEVNIK.hr Marko Milić, glasnogovornik Vlade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene