Glasnogovornik Vlade Marko Milić kaže da odbacuju bilo kakvo povezivanje predsjednika Vlade i HDZ-a s incidentom koji se dogodio na dan izbora kad je Jović pred biralištem verbalno napao Zorana Milanovića.

Galerija


Vlada je danas demantiarala da je premijer Andrej Plenković povezan sa zagrebačkim odvjetnikom Branimirom Jovićem koji je na izborni dan pred biralištem verbalno napao Zorana Milanovića, a samo dan ranije sjedio je tik iza Plenkovića na Snježnoj kraljici na Sljemenu.

Vezani članci Turbulentan mandat Vlade priveden kraju - 7 "Tajnice, pripremite papire": Pogledajte što je sve obilježilo Plenkovićevu Vladu Nacionalni sindikat policije Sindikat policije u otvorenom pismu Vladi upozorio da su spremni za štrajk: ''Ovo je poruka onih koje ste hvalili i na teret njih ubirali političke bodove’’

"Predsjednik Vlade ne poznaje tog čovjeka, niti ima ikakve veze s njime. Stoga odbacujemo bilo kakvo povezivanje predsjednika Vlade i HDZ-a s navedenim incidentom koji se dogodio na dan izbora. Jednako kao i što HDZ nema nikakve veze s navodnim porukama koje su kružile za mobilizaciju birača u BiH, a koje se, sudeći prema izjavama iz DIP-a, pokazuju kao lažne", rekao je za DNEVNIK.hr Marko Milić, glasnogovornik Vlade.