Glasnogovornik Vlade Marko Milić kaže da odbacuju bilo kakvo povezivanje predsjednika Vlade i HDZ-a s incidentom koji se dogodio na dan izbora kad je Jović pred biralištem verbalno napao Zorana Milanovića.

Galerija


Vlada je danas demantiarala da je premijer Andrej Plenković povezan sa zagrebačkim odvjetnikom Branimirom Jovićem koji je na izborni dan pred biralištem verbalno napao Zorana Milanovića, a samo dan ranije sjedio je tik iza Plenkovića na Snježnoj kraljici na Sljemenu.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Plenković brani zabranu rada nedjeljom, nije prošlo bez Milanovića: "To još nije viđeno, takvo političko divljaštvo i primitivizam" Premijer optimističan, podaci su obrabrujući ali zaraza nije prošla Plenković o koronavirusu: "Već tri tjedna imamo stagnaciju, ali opasnost nije iza nas." Govorio i o nuspojavama cijepljenih

"Predsjednik Vlade ne poznaje tog čovjeka, niti ima ikakve veze s njime. Stoga odbacujemo bilo kakvo povezivanje predsjednika Vlade i HDZ-a s navedenim incidentom koji se dogodio na dan izbora. Jednako kao i što HDZ nema nikakve veze s navodnim porukama koje su kružile za mobilizaciju birača u BiH, a koje se, sudeći prema izjavama iz DIP-a, pokazuju kao lažne", rekao je za DNEVNIK.hr Marko Milić, glasnogovornik Vlade.