Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlična zarada

PROSJAK REKAO SUCU 'Više zarađujem na ulici nego da imam posao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se zbog prosjačenja našao na sudu, 36-godišnji Craig Atkinson je sucu rekao kako bi mu prihodi drastično pati kada bi radio neki 'običan posao'.

Atkinson je na sudu u Nottinghamu priznao krivnju za prosjačenje, no sucu je kazao kako ne prosi zbog sebe već da mora brinuti o svoje dvoje djece.

Pročitajte i ovo Kampu oduzeta zarada od dvije sezone - 2 Zabranjen rad Još jedan primjer muljanja! Kampu iznad Primoštena oduzeta zarada od dvije sezone Ilustracija Na sjeveru Hrvatske Nove žrtve internetskih prijevara: Nasjeli i ostali bez 12 tisuća eura

'Kada bih pronašao neki normalan posao, zarađivao bih puno manje nego sada. Ljudi mi sami daju novac, nema ovdje žrtava. Znam da neki prosjače kako bi mogli kupiti drogu, no sve što ja zaradim ide mojim tinejdžerima'

Kada mu je sudac odredio 6 mjeseci uvjetno i kaznu od 15 funti Atkinson je kazao: 'Mogu vam to platiti odmah'. No, kada mu je sudac rekao kako će još 85 funti morati platiti za sudske troškove... 'Molim vas pošaljite me u zatvor. Nemam namjeru to platiti', kazao je. 

Prosjačenje je, piše Mirror, postalo velik problem u Nottingemu i policija se sve više hvata u koštac s tom 'pojavom'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene