Obavijesti Video Pretražite Navigacija
To se zove sreća

VIDEO Za dlaku izbjegli urušavanje nadstrešnice parkinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna žena i jedan muškarac imali su sreće i u posljednji trenutak izbjegli urušavanje nadstrešnice jednog parkinga.

Kako su velike količine snijega napadale u Kini u posljednjih nekoliko dana, na čeličnoj nadstrešnici parkinga jedne tvornice nakupila se velika količina snijega pod čijom se težinom urušila. Na snimkama nadzornih kamera vidi se kako je jedan muškarac prošao pored nadstrešnice neposredno prije trenutka urušavanja, javlja AP.

>>
Kina okovana ledom: Najniže temperature u zadnjih 28 godina

Urušavanje je za dlaku izbjegla i žena koja inače i radi za tvornicu kojoj parking pripada. Rekla je kako je čula prasak prije samog urušavanja zbog čega je potrčala na sigurno.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Gradsko parkiralište Neradni dan Doznali smo hoće li se na dan izbora naplaćivati parking, onima koji auto ostave gdje ne smiju ne piše se dobro

Spasioci su požurili na mjesto događaja kako bi provjerili je li ima ozlijeđenih. Na svu sreću nije bilo ljudskih žrtava, ali je prouzrokovana materijalna šteta. Naime, svi automobili, koji su u tom trenutku bili parkirani, potpuno su uništeni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene