Obavijesti Video Pretražite Navigacija
13 ozlijeđenih

VIDEO: Valovi 'pobrali' promatrače surfera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko stotina ljudi koji su gledali natjecanje u surfanju u Kaliforniji nemalo se iznenadilo kada su dva vala visoka gotovo dva metra srušila barikade i 'pobrala' promatrače.

Unatoč upozorenjima na visoke valove, nekoliko stotina osoba ipak je odlučilo gledati natjecanje u surfanju Mavericks. 13 osoba, kako javlja AP, to je skupo koštalo, jer su u valovima u zaljevu Half Moon koji su došli do publike, teško ozlijeđeni. Nekoliko promatrača u bolnici je završilo sa slomljenim rukama i nogama, a mnogi su u hiru prirode izgubili kamere, mobitele i ruksake.

Pročitajte i ovo Svjetla na nebu iznad Kalifornije Snimke iz Kalifornije VIDEO Misteriozna vatrena svjetlost snimljena na nebu: "Nisam mogla vjerovati svojim očima" Ilustracija Plava linija Izraelske snage pogodile vozilo UN-a u Libanonu, ranjeno nekoliko promatrača

Dva su 'nestašna' vala srušila barikade, podij za gledatelje i skele na kojima su bile osobe koje su prenosile natjecanje. Još su najmanje dva slična vala probila barijere i rušila okupljene. U pomoć su stigli vatrogasci koji su pomogli ozlijeđenima i evakuirali zaljev.

Valove koji ruše gledatelje možete pogledati u priloženom videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene