Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na Filipinima

VIDEO: Avion pao na kuće, poginulo 9 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam časnika i jedan civil smrtno su stradali danas u padu vojnog zrakoplova na jugu Filipina.

Avion dvomotorac australske proizvodnje, koji je prevozio vojne časnike s konferencije, nešto prije podneva po lokalnom vremenu srušio se na najmanje dvije kuće u filipinskom gradu Cotabato City. U nesreći je poginulo osam vojnih časnika, a među njim je bio i zapovjednik zrakoplovnih snaga, piše Reuters. Svjedoci tvrde kako je zrakoplov prije nego što se srušio letio neuobičajeno nisko. Smrtno je tradao i jedan civil koji se zatekao pokraj kuća na koje se srušio avion.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon potresa Filipini ukinuli upozorenje na tsunami: Stotine potresa nakon prvog udara, a valovi su trajali pet sati Potres na Filipinima upozorenje na tsunami VIDEO Snimke užasa i panike: Pogodio ih potres od 6,7 - Ljudi vrištali i bježali iz trgovina dok su padali komadi stropa

'Odjednom, ugledali smo kako avion pada na krovove kuća. tada je odjeknula eksplozija, a kuće je zahvatio plamen', rekao je očevidac. 'Nisam siguran koliko je godina star zrakoplov koji se srušio, no siguran sam da je bio u vrlo dobrom stanju. POkrent ćemo istragu koja će otkriti točan uzrok nesreće', rečeno je iz glasnogovorništva filipinskih zračnih snaga.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene