Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga je u tijeku

VIDEO Strašna eksplozija i požar na brodu: Dijelovi motora pogodili pomorca, nije mu bilo spasa

Nesreća na brodu
Nesreća na brodu Foto: Screenshot/YouTube
Crnogorski pomorac stradao je u eksploziji i požaru kada su ga pogodili dijelovi motora.

Crnogorski pomorac (48) stradao je u nesreći koja se u utorak poslijepodne dogodila na kontejnerskom brodu MSC Rita u vodama Perzijskog zaljeva.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

Prema neslužbenim saznanjima, 325 metara dugi kontejneraš talijansko-švicarske kompanije Mediterrannean Shipping Company bio je na putu prema Abu Dhabiju kada je, iz zasad službeno neutvrđenih razloga, došlo do kalvarije u stroju broda, manje eksplozije i požara.

Tom prilikom dijelovi motora koji je eksplodirao udarili su pomorca iz Kotora i nanijeli mu teške povrede, uslijed kojih je ubrzo preminuo, piše Vijesti.me. 

 

MSC Rita odmah je poslala poziv u pomoć te su trgovački brodovi koji su se zatekli u blizini, kao i plovila državnih službi Ujedinjenih Arapskih Emirata, odmah pružili pomoć posadi u gašenju požara koji je zahvatio strojarnicu MSC Rite.

Zasad nema preciznijih informacija ima li osim smrtno stradalog pomorca još povrijeđenih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene