Lider Nove Srbije Velimir Ilić napadnut je u centru Beograda tijekom stranačke akcije.


Velimir Ilić ostao je u bolnici, nakon što ga je na skupu Nove Srbije u centru Beograda u glavu udario Dejan Stojadinović, muškarac koji je stajao među okupljenim građanima, piše B92. Ilić je, nakon pregleda, zadržan u bolnici. Policija je priopćila da je Stojadinović zadržan u pritvoru i da će protiv njega biti podnesena krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja. U tučnjavi je ozlijede glave i šake je zadobio i jedan policajac.

Vezani članci Policija u Engleskoj, ilustracija U trgovačkom centru u Engleskoj pred očima djece napadnuti policajci: ''Imao je oštricu i počeo mahati po vratu, glavi, leđima i rukama'' Policija, ilustracija - 2 Troje mladih kralo u riječkom trgovačkom centru pa ozlijedili zaštitara koji ih je pokušao zaustaviti

Stojadinović je nasrnuo na Ilića tijekom davanja izjave novinarima. Od Ilića su ga odvukli članovi Nove Srbije, a potom i policija. Međutim napadač ne posustaje, ali iako je sam, nastavlja prijetiti sve većoj grupi članova Ilićeve stranke. Vidno iznervirani stranački prvaci i aktivisti, usprkos prisustvu policije, pokušavali su doći do muškarca koji je ozlijedio Ilića, sve dok ga policajci nisu odvukli u haustor zgrade u neposrednoj blizini odnosno dok nije stiglo policijsko pojačanje.

Snimku napada možete pogledati u priloženom videu.