Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lider Nove Srbije Velimir Ilić

VIDEO: Srbijanski političar napadnut na ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lider Nove Srbije Velimir Ilić napadnut je u centru Beograda tijekom stranačke akcije.

Velimir Ilić ostao je u bolnici, nakon što ga je na skupu Nove Srbije u centru Beograda u glavu udario Dejan Stojadinović, muškarac koji je stajao među okupljenim građanima, piše B92. Ilić je, nakon pregleda, zadržan u bolnici. Policija je priopćila da je Stojadinović zadržan u pritvoru i da će protiv njega biti podnesena krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja. U tučnjavi je ozlijede glave i šake je zadobio i jedan policajac.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Stojadinović je nasrnuo na Ilića tijekom davanja izjave novinarima. Od Ilića su ga odvukli članovi Nove Srbije, a potom i policija. Međutim napadač ne posustaje, ali iako je sam, nastavlja prijetiti sve većoj grupi članova Ilićeve stranke. Vidno iznervirani stranački prvaci i aktivisti, usprkos prisustvu policije, pokušavali su doći do muškarca koji je ozlijedio Ilića, sve dok ga policajci nisu odvukli u haustor zgrade u neposrednoj blizini odnosno dok nije stiglo policijsko pojačanje.

Snimku napada možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene