Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigurnosne kamere otkrile

VIDEO: Snimke militanata koji s bombama ulaze u hotele

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijska televizijska postaja Metro TV prikazala je snimke sa hotelskih sigurnosnih kamera, na kojima se nalaze osoba za koje se sumnja da su postavile eksploziv u dva hotela u Džakarti i u čijim je eksplozijama prošlog tjedna poginulo devet, a ranjeno 53 ljudi.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Eksplozija na Kosovu - 2 Policija na terenu VIDEO Eksplozija na Kosovu: Bačena ručna bomba pored motela, ima ozlijeđenih

Bombe su postavljene u hotele JW Mariott i Ritz-Carlton, a prvi dio video snimke napravljene je 15. srpnja, dva dana prije eksplozije bombe u hotelima. Na toj snimci je vidljiv muškarac sa šiltericom kako izlazi iz taksija ispred predvorja hotela JW Mariott, s torbom na kotačiće, koju vuče za sobom. On je bez problema prošao sigurnosne provjere u hotelu te krenuo prema liftovima, nakon što se uredno prijavio za boravak u hotelu.

>> VIDEO: Snimka eksplozije u indonezijskom hotelu

Drugi dio snimke napravljen je prije same eksplozije, odnosno ujutro 17. srpnja. I u njemu se vidi muškarac koji za sobom vuče torbu i za kojeg se sumnja da je pripadnik militantne skupine Jemaah Islamiah, koja je bila odgovorna i za niz smrtonosnih napada, koji su prestali još 2005. godine. Ipak, niti jedna militantna skupina još uvijek nije preuzela odgovornost za ta dva simultana napada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene