Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Smršavio čak 235 kilograma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksikanac Manuel Uribe svojevremeno je bio najteži čovjek na svijetu. Ovaj puta oborio je drugačiji rekord; postao je osoba koja je uspjela 'skinuti' najviše kilograma.

Manuel, koji zbog, još uvijek prevelike težine, ne može hodati, stavio je krevet u dnevni boravak smještenu prizemlju, te otvorio vrata kako bi mogao čavrljati sa susjedima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO: Oženio se najdeblji čovjek na svijetu! Slika nije dostupna Preminuo jedan od najdebljih ljudi na svijetu

Ovaj Meksikanac bio je težak kao maleni kamion, oko pola tone. Dijeta je bila jedini način da preživi i da se jednom makne iz kreveta u kojem je već šest godina.

Od ožujka 2006. dijetom koja se temelji na grejpu, omletu od bjelanjaka, ribi, piletini i povrću smršavio je 235 kilograma. 

Silne kilograme viška Manuel je počeo gomilati od 1990. prežderavajući se s pizzama, hamburgerima i gaziranim pićima. Ovaj ovisnik u junk foodu svojim stilom života uspio je 'natući' čak 560 kilograma. 

Ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najteži muškarac na svijetu. 

'Prije se moja prehrana temeljila na brzoj hrani. Svakodnevno sam jeo pizze, pržene krumpiriće, hamburgere, jeo sam hranu punu ugljikohidrata. Sada o prehrani znam puno više, znam što određena namirnica čini organizmu. Uz novi način prehrane svaki dan se održavam sve zdravijim, a i moj kolesterol polagano se vraća u normalu', kazao je Manuel koji mršavi pomoću popularne dijete 'U zoni'.  

Sada teži 325 kilograma i nada se da će uskoro smršavjeti do te mjere da može ponovno stati na svoje noge.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene