Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavna tužiteljica s Krima

VIDEO Seksi tužiteljica na listi najtraženijih osoba u državi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinska nacionalna služba za sigurnost stavila je glavnu tužiteljicu Krima, Nataliju Poklonskaju, na listu najtraženijih osoba u državi.

Natalija Poklonskaja je preuzela dužnost glavne tužiteljice Krima nakon što je Rusija anektirala Krim, a imenovao ju je glavni ruski tužitelj Jurij Čajka.

Pročitajte i ovo Pogreb Alekseja Navaljnog Mora odraditi pokoru Suspendiran svećenik koji je vodio pogrebni obred za Navaljnog: Bit će poslan u drugu crkvu da čita psalme Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori"

Ukrajinske vlasti optužuju je za kršenje članka 109. kaznenog zakona, koji govori o rušenju legitimne vlasti, prenosi RT.

'Putinov pristup u vezi Krima je potpuno razumljiv, sankcije su glupa ideja'

Međutim, nije to razlog zbog kojeg je Poklonskaja postala prava internet senzacija. naime, kako se radi o mladoj i vrlo atratktivnoj plavuši, koja ima vrlo emotivne pressice za medije, pojavili su se i crteži na internetu koji je prikazuju kao anime zvijezdu, a mnogi je nazivaju "kawaii tužiteljicom", gdje spomenuti termin na japanskom jeziku znači da je netko sladak.

Poklonskaju međutim tolika pažnja iritira, rekla je medijima, jer potkopava ozbiljnu narav njezinog posla. "Ja sam odvjetnica, a ne pokemon!", rekla je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene