Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seljani protiv slonova

VIDEO Razbješnjeni slon nasrnuo na gomilu, ozlijeđen muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je jedna osoba ozlijeđena nakon što je slon napao okupljenu gomilu u indijskom selu distriktu Midnapore.

Farmeri su izašli na polje kako bi izrazili svoju zabrinutost vezanu za haranje slonova po selu za vrijeme čega im životinje uništavaju imovinu, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije" Slika nije dostupna bizaran slučaj Slon napao i ubio ženu, ali to nije bio kraj: Pojavio se na njezinu sprovodu i počeo gaziti tijelo...

'Slon je ovdje već pola sata. Oštetio je pet pumpi za vodu u blizini sela Manikkundu. Također je oštetio kolibu jedne starice', ispričao je seljanin Uttam Palui.

>> Osudili slonicu na smrt vješanjem, gledatelja više od 2.500!

Slonovi često zalutaju u sela tijekom potrage za hranom, a kada se seljani suoče s njima, životinje postanu nervozne i agresivne. Tako je prilikom ovog susreta ozlijedio jednom muškarca.

Stanovnici smatraju da vlada treba učiniti mnogo više kako bi situaciju dovela pod kontrolu. 'Ovo su farme krumpira. Slonovi uništavaju gotovo sve što im se nađe na putu. Ponekad napadaju i ljude. Seljani žive u strahu', rekao je Biswajit Saren, stanovnik Manikkundua. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene