Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Akcija spašavanja snimljena je kamerom postavljenom u policijskom automobilu.


Kamerom postavljenom u policijskom automobilu snimljena je akcija spašavanja četiri uplašena štenca iz kaveza koji je bio zavezan za krov kombija koji se u petak vozio na autocesti u Ohiou, piše NBC News.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Još jedna žrtva na hrvatskim cestama: U prometnoj nesreći kod Tušilovića poginula jedna osoba Prepoznajete li osobe s fotografija? Prepoznajete li osobe s fotografija? Policija ih traži zbog sumnje u krađe

Policija je vozača i njegovu obitelj zaustavila nakon više poziva pristiglih na 911 broj. Psi koje je 'izudarao' vjetar, srećom nisu bili ozlijeđeni.

'Pitao sam ih zašto pse nisu vozili u automobilu, a on mi je rekao da je imao mnogo važnijih stvari za staviti u vozilo, misleći na svoju djecu, te da nije bilo mjesta', rekao je narednik Kris Beitzel.

Objavljivao bolesna videa u kojima zmiju hrani prestravljenim štencima

Šesteročlana obitelj vozila se brzinom od oko 110 kilometara na sat kada ih je sustigla policija. Bili su na putovanju dugom 480 kilometara.

Prestrašeni psići zbili su se u kavezu. Beitzel je objasnio da nisu htjeli napustiti jedni druge. Kada ih je pokušao izvući, puzali su natrag.

Obitelj je predala štence policiji, te su dobili upozornje. Životinje su odvedene u veterinarsku bolnicu, nakon čega će biti odvedeni u sklonište za životinje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook