Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lovi ga policija

Objavljivao bolesna videa u kojima zmiju hrani prestravljenim štencima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U početku je svoju zmiju hranio štakorima i hrčcima, a onda su počele stizati sugestije gledatelja kako žele više krvi...

Rusa Andreia Generalova (32), inače oca dvoje djece, lovi policija jer je svog kućnog ljubimca, zmiju, hranio papigama, zamorcima mačkama i štencima, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Piton Nevjerojatno što je učinio Stravična borba za život motociklista s ogromnom zmijom: "Ugrizla me za ruku pa počela gnječiti..." Ilustracija građani odahnuli Okončana drama: Pronađena izuzetno otrovna zelena mamba, nevjerojatno gdje se skrivala

Muškarac iz St. Petersburg jezive prizore je snimao, a uratke zatim objavljivao na internetu. U početku je zmiju hranio štakorima i hrčcima, no kada je snimkama porasla popularnost, počeo je primati sugestije od gledatelja koji su zahtijevali više krvi.

Zmiju je nakon toga počeo hraniti većim životinjama, među kojima su bili i prestravljeni štenci. Gledateljima je objasnio kako voli snimati način na koji se životinje bore za svoje živote, pate i na kraju uginu.

Čovjek kojeg nije progutala anakonda otkrio detalje: 'Čuo sam kako mi lomi kosti'

Naravno, nisu svi bili oduševljeni njegovom brutalnošću. Pokrenuta je peticija za njegovo odvođenje na sud, a preko 4000 prikupljenih potpisa predano je tužiteljstvu koje je naredilo policiji da ga uhiti.

Glavni tužitelj Sergey Litvinenko rekao je kako je za muškarcem izdana tjeralica, ali on je nestao. Policija je pozvala da im se jave svi koji imaju bilo kakve informacije o tome gdje bi mogao biti.

'Ono što je taj čovjek radio bilo je odvratno. Snimati takvu okrutnost i uživati u tome djelo je bolesnog i opasnog čovjeka', rekao je 28-godišnji Tigran Evdokimov koji je potpisao peticiju.

S druge strane, bjegunčev prijatelj, 35-godišnji Leopold Polyakov opisuje ga kao dobrog obiteljskog čovjeka. 'Ima tri mačke kod kuće i nikada nije pokazao bilo kakav znak okrutnosti prema njima', rekao je i dodao da mu je neshvatljivo da bi napravio nešto poput onoga za što ga se optužuje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene