Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Policija ga ubila strujom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanađani su šokirani amaterskom video snimkom koja prikazuje posljednje trenutke života poljskog imigranta Roberta Dziekanskog.

Ovaj 41-ogodišnji Poljak doputovao je u Vancouver kako bi se pridružio svojoj majci koja živi na sjeveru zemlje. Prvi put u životu je putovao zrakoplovom. Policijsku pozornost privuklo je njegovo neobično ponašanje. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Australiji Suspendiran policajac koji je elektrošokerom napao 95-godišnju staricu s hodalicom i nožem Ilustracija Incident u Australiji ''Koristila je hodalicu, ali imala je nož'': Policija elektrošokerom pogodila ženu (95) u staračkom domu

Poljak je izgubio  živce nakon što je 10 sati čekao majku u prostoru za preuzimanje prtljage kamo ona nije mogla ući.Najprije je bacio jednu stolicu, a potom se s dvjema pokušao zaštititi. Policija je stoga upotrijebila elektrošoker. 

Nesretni Poljak nije od toga bio samo ošamućen, već je kasnije od toga i preminuo. 

Policija u Vancouveru kaže kako provodi sveobuhvatnu istragu te da valjane zaključke ne može donositi samo na temelju videa kojeg je snimio jedan turist. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene