Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav dan

VIDEO Panika na autocesti: Beba prestala disati, teta je spasila u zadnji čas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča koja stiže iz Miamija prava je noćna mora svakog roditelja. Kao i svih koji skrbe o djeci.

Tijekom vožnje autocestom u Miamiju žena je odjednom zaustavila automobil, iz njega izjurila s bebom u naručju i počela zapomagati.

37-godišnja Pamela Rauseo u naručju je držala 5-mjesečnog nećaka koji je tijekom vožnje u automobilu prestao disati. Žena ga je počela oživljavati na autocesti, a uskoro su je okružili ljudi koji su željeli pomoći.

Među njima je bio i fotograf Miami Heralda, Al Diaz, koji je spašavanje života malenog dječačića zabilježio svojim fotoaparatom. Fotografije možete pogledati u priloženom videu.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

Jednomjesečna beba spasila živote tri kronično bolesna djeteta

'Moja sestra mi je povjerila brigu nad njim', zapomagala je očajna teta dok je pokušavala vratiti u život bebu koja je tada već poplavila.

Fotograf Al Diaz trčao je među automobilima i tražio pomoć za ovu ženu. Naišao je na policajca u automobilu i dovao ga do Pamele.

Ubrzo nakon toga stigla je i Hitna pomoć, a dječačić je u međuvremenu, zahvaljujući svojoj teti, počeo ponovno disati. Trenutno se nalazi na promatranju u bolnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene