Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Priča koja stiže iz Miamija prava je noćna mora svakog roditelja. Kao i svih koji skrbe o djeci.


Tijekom vožnje autocestom u Miamiju žena je odjednom zaustavila automobil, iz njega izjurila s bebom u naručju i počela zapomagati.

37-godišnja Pamela Rauseo u naručju je držala 5-mjesečnog nećaka koji je tijekom vožnje u automobilu prestao disati. Žena ga je počela oživljavati na autocesti, a uskoro su je okružili ljudi koji su željeli pomoći.

Među njima je bio i fotograf Miami Heralda, Al Diaz, koji je spašavanje života malenog dječačića zabilježio svojim fotoaparatom. Fotografije možete pogledati u priloženom videu.

Vezani članci Brat maneken - 25 Sestra pronašla genijalan način kako ismijavati slike koje objavljuje njezin brat maneken Slika nije dostupna Čudesna preobrazba izgladnjelog dječaka kojeg su roditelji napustili jer su mislili da je vještac

Jednomjesečna beba spasila živote tri kronično bolesna djeteta

'Moja sestra mi je povjerila brigu nad njim', zapomagala je očajna teta dok je pokušavala vratiti u život bebu koja je tada već poplavila.

Fotograf Al Diaz trčao je među automobilima i tražio pomoć za ovu ženu. Naišao je na policajca u automobilu i dovao ga do Pamele.

Ubrzo nakon toga stigla je i Hitna pomoć, a dječačić je u međuvremenu, zahvaljujući svojoj teti, počeo ponovno disati. Trenutno se nalazi na promatranju u bolnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook