Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mučenje zarobljenika

VIDEO Okrutni Rus tjera ukrajinske vojnike da jedu vlastite uniforme i činove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zapovjednik proruskih separatista zvan Givi reže dijelove uniformi na kojima se nalaze činovi zarobljenika tjera ih da ih pojedu.

Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem se vidi kako jedan od vođa proruskih separatista u Ukrajini muči zarobljenike - prestravljenim ukrajinskim vojnicima reže epolete i dijelove uniformi i tjera zarobljenike da ih pojedu. Uz prijetnju nožem tjera ih da žvaču i progutaju svoje činove.

Komandanta nazivaju 'Givi' i navodno pripada separatističkoj grupi 'Somalia'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi" Aleksandar Bortnikov Oglasio se i Lukašenko Rusija prozvala krivce za teroristički napad u Moskvi: "Naravno da su to oni"

EU upozorava Rusiju zbog eskalacije sukoba u istočnoj Ukrajini

'Zašto ste došli ovamo? Tko vas je zvao da ubijate naše ljude i uništavate naše domove? Znate li tko sam ja? Ja sam Givi! Odrastao sam ovdje, ovo je moja zemlja. Pokazat ću vam da ste došli u pakao!' govori komandant zarobljenicima.

Video sugerira da je navodno riječ o ukrajinskim vojnicima koje su separatisti zarobili u zračnoj luci Donetsk za koju se mjesecima vode borbe, piše Daily Mail.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene