Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Subotica

U Srbiji uhićen Hrvat: Pronašli mu drogu, a otprije je poznat po maltretiranju i nasilju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Subotička policija uhitila je hrvatskog državljanina M. K. (1986.) zbog sumnje da je posjedovao, proizvodio i stavljao u promet opojne droge, ugrožavao sigurnost i falsificirao isprave, priopćio je u četvrtak MUP Srbije.

Zajedno s pripadnicima Žandarmerije, policija je prigodom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni pronašla oko 340 grama kokaina, manju količinu marihuane, nekoliko tableta s liste psihoaktivnih supstanci, kao i falsificiranu osobnu iskaznicu.

Također, navodi se u priopćenju MUP-a, sumnja se da je M. K. prije mjesec dana u jednom ugostiteljskom objektu u centru Subotice razbijao inventar i maltretirao osoblje tražeći menadžera objekta s namjerom da ga fizički napadne.

Pročitajte i ovo Zdravko Vukić ravnatelj AZOP-A DOZNAJE DNEVNIK NOVE TV IZ AZOP-a otkrili do koje mjere je EOS Matrix ulazio u intimu građana: "Na to smo posebno osjetljivi"

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz kaznenu prijavu, biti priveden Višem javnom tužiteljstvu u Subotici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene