Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fokte s ISS-a

VIDEO i FOTO Snaga tajfuna snimljena iz svemira!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I s međunarodne svemirske postaje zabilježena je moć razornog tajfuna koji je pogodio Japan.

Snažni tajfun Vongfong u nekoliko je dana poharao područje Japana, a sva njegova moć snimljena je i iz svemira. Europski astronaut Alexander Gerst na svom je Twitteru objavio fascinantne fotografije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DOJAVA IZ PRVE RUKE POPODNE POGLEDAJTE U NEBO Iznad Hrvatske preletjet će čudo moderne tehnologije Slika nije dostupna Godina dana u svemiru Astronaut Scott Kelly se vratio na Zemlju, doznajte zašto je baš on važan za NASA-u

Tajfun Vongfong u Japan je donio obilnu kišu i snažne udare vjetra koji su povremeno dosezali brzinu od više od 230 km/h.

Po procjenama japanske agencije, tajfun koji nastavlja svoje napredovanje malom brzinom od oko 10 km/h trebao bi doseći u ponedjeljak obalu Kiushua, velikog otoka na jugu japanskog arhipelaga.

FOTO Ovo je najveća oluja na Zemlji u 2014.

Zbog tajfuna su znanstvenici u nedjelju morali prekinuti istraživanje na vrhu planine Ontakea, u središtu Japana, tjedan dana nakon erupcije vulkana u kojoj je poginula barem 51 osoba, a desetak izletnika, vjerojatno zatečenih katastrofom, još se vode kao nestali.

Japanska meteorološka agencija objavila je upozorenje zbog odrona, poplava, visokih valova i pljuskova, uglavnom u središtu i na zapadu Japana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene