Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skriven u kamionu

VIDEO: Dječak u kutiji putovao tisuću kilometara da posjeti majku u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnji dječak iz Bolivije putovao je skriven u kutiji u kamionu tisuću kilometara kako bi došao do svoje majke u zatvoru.

Maleni Franklin mislio je kako kamion ide u Čile, u grad Cochabambu gdje mu je majka služila tri i pol godine kazne jer je uhvaćena s kemikalijama koje se koriste za proizvodnji kokaina. No, majka mu je bila puštena iz zatvora prije mjesec dana, pa da je i stigao do Cochabambe, ne bi ju našao tamo.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

>> Rodila sina, poljubila ga i umrla

Dječak je pronađen kako luta po ulicama gradića Alto Hospicio, 1.800 kilometara od glavnog grada Čilea. Pronašla ga je žena koja mu je potom pružila utočište i pozvala policiju. Dječak je, kaže, pobjegao od kuće jer su ga zlostavljala ostala braća. Vlastima je kazao kako su ga stalno tukli, i to kabelima. Bolivijske vlasti sada sređuju papirologiju kako bi dječaka spojili s majkom, a do tada će ostati kod Margarite Valencio koja ga je pronašla. 'Drago mi je da sam ga pronašla jer je dječak sada u dobrim rukama', kazala je za Reuters.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene