Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEZAPAMĆENI SLUČAJ

VIDEO Godinama trovala supruga: Kamere je razotkrile, muž ugledao kako u limunadu ulijeva sredstvo za čišćenje odvoda

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena Yue Emily Yu iz Kalifornije uhićena je nakon što je njezin suprug prijavio policiji da ga ona godinama truje te tvrdi da je sve snimio uz pomoć kamere.

Dermatologinja Yue Emily Yu iz Kalifornije uhićena je zbog sumnje da je godinama trovala supruga Jacka Chena, koji je sve to i snimio postavivši kameru u njihovoj kuhinji.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio oružjem Policija pronašla eksplozivnu napravu i uhitila muškarca: Spriječen teroristički napad ekstremnih desničara? Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena

Na snimci se vidi kako Yue u više navrata stavlja sredstvo za čišćenje odvoda u njegovu limunadu, a nakon što je Chen to vidio na snimci, sve je prijavio policiji.

Odmah je zatražio i razvod i to nakon deset godina braka, te tvrdi da ga je supruga zlostavljala godinama, kao i njihovo dvoje djece. Čak tvrdi da je djeci znala reći da crknu.

Traži zabranu prilaska

On sada traži zabranu prilaska te tvrdi da kada bi se njegova supruga razljutila vikala bi na djecu, vrijeđala ih i govorila pogrdne riječi poput "j*beni idiote", "glupi š*pku" i "makni mi se s puta".

Žena je uhićena ispred dermatološke ordinacije u Kaliforniji u kojoj radi, otkrila je policija, dodavši da ih je suprug nazvao rekavši da ga žena truje te da ima i dokaze. 

"Naši policajci su pregledali snimku", rekao je policajac Bill Bingham, dodavši da motiv ovog šokantnog zločina nije poznat.

Supruga tvrdi da su sve to laži

Chen je ispričao da su se supruga i on upoznali 2011. godine, a vjenčali godinu dana kasnije. Tvrdi da se ponašanje njegove supruge promijenilo nakon što su se rodila djeca koja sada imaju sedam i osam godina, te tvrdi da je supruga i fizički i verbalno maltretirala djecu te je tako tukla sina po glavi kada je imao dvije godine.

"Radim ovo 22 godine i ovo je vrlo neobičan i jedinstven slučaj“, rekao je Bingham.
No, Yue odbacuje sve optužbe te tvdi da je riječ samo u drskim lažima koje je njezin suprug iznio u pokušaju da stekne prednost tijekom parnice za razvod i starateljstva nad djecom. Suđenje je zakazano za početak studenog.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene