Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitka premijera

VIDEO Cameron: Ovo je važan trenutak za našu naciju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kate Middleton i princ William su dobili svoje prvo dijete. Kraljevskoj obitelji je čestitao i britanski premijer David Cameron.

Nakon što je službeno objavljena vijest da su Kate Middleton i princ William postali roditelji, kraljevskoj je obitelji čestitao i britanski premijer David Cameron. 'Ovo je važan trenutak za našu naciju, a iznad svega divan trenutak za mladi, zaljubljeni par koji je dobio sina. Ovo je bilo nekoliko divnih godina za kraljevsku obitelj, kraljevsko vjenčanje utisnulo se u srca ljudi, veličanstveni jubilej kraljice i sada rođenje', kazao je Cameron.

>> Kate Middleton i princ William postali roditelji: Stigla kraljevska beba!

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

Kate Middleton rodila je sina i to prirodnim putem nakon osam sati trudova. Maleni je težak 3,79 kilograma, a princ William je bio prisutan na porodu. Mama i beba su dobro, a ostat će u bolnici preko noći. Kraljica Elizabeta II i njezin suprug, Princ Charles i Princ Harry, uostalom kao i cijela obitelj su jako uzbuđeni i sretni zbog prinove.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene