Svijet čeka

Oglasili se Kate i William!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William sretno su dočekali svoje prvo dijete, a tijekom dana bi se trebali pojaviti ispred bolnice. Uključite se UŽIVO!

Nakon što je svijet napokon jučer dočekao dolazak na svijet sina Kate Middleton i princa Williama, danas se s nestrpljenjem očekuje izlazak kraljevske obitelji iz bolnice St. Mary.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Iz Kensingtonske palače obavještavaju javnost kako kraljevski par iz bolnice neće izaći prije 19 sati. Pred kamerama Sky Newsa pročitano je i prvo zajedničko priopćenje Kate i Williama nakon rođenja nasljednika.

Princ William se zahvalio na brizi i strpljenju bolničkom osoblju, pacijentima i posjetiteljima. Princ je svjestan kako je njihov boravak u bolnici narušio svakodnevnu rutinu jer su posjete svedene na minimum zbog sigurnosnih mjera.

Prvi put je u priopćenju korišten i termin 'nas troje' dok su se zahvaljivali svima na brizi i strpljenu.

Cijela Britanija slavi

Kate Middleton je rodila sina prirodnim putem nakon deset sati trudova. Dijete je teško 3,6 kilograma, a princ William je bio prisutan na porodu. Mama i beba su dobro, a preko noći su ostali u bolnici. William je i pripremio dar za Kate i bebu - plišani medvjedić čekao je svog vlasnika.

Kraljica Elizabeta II i njezin suprug princ Filip te prinčevi Charles i Harry, uostalom kao i cijela obitelj, jako su uzbuđeni i sretni zbog prinove.

Princ William je i sam poručio u priopćenju'Presretni smo!'

Prema protokolu par bi se trebao pojaviti danas tijekom dana ispred bolnice te pozirati okupljenom mnoštvu, piše SkyNews. Svi s nestrpljenjem čekaju vidjeti kraljevsku bebu!

>> Mali princ ili princeza u rodu s Hollywoodskom elitom!

Princ Charles je poslao priopćenje:

'Moja supruga i ja smo jako sretni zbog dolaska mog prvog unuka. To je jako poseban trenutak za Williama i Catherine, uzbuđeni smo za njih i njihovog sinčića. Biti djed je jedinstven trenutak u životu, a mnogo ljudi mi je i nekoliko mjeseci prije isto rekli, jako sam ponosan i sretan i veselimo se uskoro vidjeti bebu'

Samo ime bebe još nije poznato, ali zna se kako je beba ugledala svjetlo dana u londonskoj bolnici St.Mary. Dok se ne sazna ime djeteta, oslovljavat će se titulom princ tj. kraljevsko visočanstvo te je treće po redu za krunu.

Podsjetimo, Kate Middleton i Princ William objavili kako će postati roditelji početkom prosinca, na opće oduševljenje svih Britanaca, ali i brojnih obožavatelja diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene