Iako je dočekan uz nezapamćene ovacije, Busha je posjet Albaniji stajao osobna sata. Naime, dok se u Tirani pozdravljao i grlio s običnim pukom, netko mu je iz mase s ruke ukrao sat.


Je li htio uspomenu na američkog predsjednika, ili će ga dobro unovčiti, ne zna se. 

Vezani članci Anxhela Peristeri Sve je očarala na prvu, a sad je još jednom pokazala zašto je u finalu: Pogledajte nastup zgodne Albanke u seksi kostimu! Slika nije dostupna Bush doputovao u Tiranu

Uglavnom, snimke krađe Busheva sata obišle su svijet. 

Podsjećamo, protekli je vikend američki predsjednik bio je u posjetu Albaniji, jednoj od rijetkih država na svijetu gdje je još rado viđen. 

Na YouTubeu se pojavio snimak s albanske televizijske postaje News24 koja prikazuje njegov posjet selu Fushe Kruje, 25 kilometara sjeverno od Tirane, na kojoj se jasno vidi kako Bush ima ručni sat na lijevoj ruci dok ulazi u gomilu i grli se s njima te u jednom trenutku sata više nema, što nije primijetio ni predsjednik ni njegovo osiguranje (na snimci između 00:55 i 01:05). 

Da situacija bude bizarnija, javilo se američko veleposlanstvo u Albaniji koje je reklo da apsolutno nije točno da je Bushu ukraden sat za posjeta Albaniji.