Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Briga' za starije

VIDEO Baka izgladnjena u domu: 'Dajte mi jesti!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Edna Slann bila je sretna baka. Ali desetotjedni boravak u domu za starije, ovu 89-godišnjakinju ostavilo je izgladnjenu, punu modrica, uplašenu i s infekcijom zbog koje će ubrzo umrijeti.

Ona je jedna od tri pacijenta doma Grantley Court, čije neobjašnjive ozlijede sada istražuje policija, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Eskalacija nasilja SAD i Velika Britanija žestoko napali Jemen, hutisti odmah izveli novi udar Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

Obitelj 89-godišnjakinje vjeruje kako je njezino ubrzano propadanje uzrokovano lošom skrbi koju prima. 'Kada vidimo koliko pati i koliko je boli, osjećamo krivnju. Da nije otišla u dom Grantley Court, još uvijek bi mogla ustati i sudjelovati u našim aktivnostima', rekla je njezina kćer Linda Cackett (54).

Molila je pomoć 321 put u sat vremena - Stajali su ispred vrata i ignorirali je!

Na videu koji je snimila njezina unuka čuje se kako baka govori: 'Ljuta sam, dajte mi nešto za jesti. Dajte mi barem šalicu čaja. To je sve što tražim, samo šalicu čaja.'

Baka Slann pati od demencije te se u invalidskim kolicima nalazi zbog artritisa i stoga je iz obiteljskog doma u srpnju premještena u Grantley Court kako bi imala 24-satnu skrb.

Međutim, upravo od tada, njezino se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Između ostalog, ranica koju je imala na nozi se toliko inficirala da su liječnici predložili amputaciju noge.

Slann je premještena u drugi dom, a uvjeti života za pacijente u Grantley Courtu se istražuju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene