Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

VIDEO: Avion pri uzlijetanju udario repom o pistu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov Arapskih Emirata, koji je prevozio više od 225 putnika, udario je repom o pistu tijekom polijetanja. Do nezgode je došlo jučer u Australiji. Nakon toga dim je ušao u kabinu i primorao pilota na hitno slijetanje, službeno je priopćeno.

Nitko nije ozlijeđen, no putnici kažu da su bili prestravljeni nakon što su, nedugo nakon polijetanja Airbusa A340 iz zračne luke u Melbourneu prema Dubaiju, shvatili da nešto nije u redu, piše Reuters. Nakon udarca, od kojeg su krhotine repa aviona ostale po pisti, pilot je neko vrijeme letio, ispustio gorivo te se vratio na aerodrom i sletio bez incidenata.

Pročitajte i ovo Avion Nema ozlijeđenih VIDEO Drama prilikom slijetanja: Umjesto na pisti, avion završio u jezeru Slika nije dostupna NAKON 9 MJESECI Najzatvoreniji grad na svijetu iziašao iz lockdowna: Masovno slavlje u restoranima i barovima, ljudi pljeskali s balkona...

Potpuna tišina za vrijeme slijetanja

ABC izvještava kako je posada osjetila dim nakon 45 minuta leta. 'Letjeli smo oko 45 minuta te izbacili gorivo. Tijekom slijetanja bila je potpuna tišina i malo zastrašujuća atmosfera', izjavio je jedan od članova posade. Zračna kompanija sa sjedištem u Dubaiju službeno se oglasila priopćenjem u kojem stoji kako je inspekcija već u Melbourneu. Oni istražuju incident, a uprava kompanije izrazila je žaljenje zbog straha koji su priuštili putnicima. Putnici su drugim avionom otputovali u Dubai.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene