Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Braća i sestre pretučene djevojčice rekli su kako je majka divljački pretukla njihovu sestricu jer je imala problema s odvikavanjem od pelena.


Elizabeth Escalona prošle je godine 7. rujna gotovo do smrti istukla svoju dvogodišnju kćer nakon čega joj je ruke zalijepila super ljepilom za zid. U policijskom izvješću stoji kako je djevojčicu udarala nogom u trbuh, vrčem za mlijeko te joj potom zalijepila ruke za zid. Dvogodišnjoj Jocelyn je nakon ovog divljačkog čina ustanovljeno krvarenje u mozgu, slomljeno rebro, višestruke modrice, te tragovi zuba po tijelu. Dio kože joj je bio izguljen s ruku, a u ranama su pronađeni krhotine zida, piše APTN.

Vezani članci Sramotni transparent osvanuo je u zagrebačkoj Kustošiji - 1 Osuđeni navijači koji su razvili odvratni transparent o srpskim ženama i djeci, ali - neće u zatvor Sklupčana djevojčica (Guliver/Thinkstock) Majka u Zagrebu djevojčici slomila ruke i noge: Osuđena na pet godina zatvora

Jocelyna ostala braća i sestre rekli su kako je majka divljački pretukla njihovu sestricu jer je imala problema s odvikavanjem od pelena. Elizabeth Escaloni jučer je izrečena kazna od 99 godina zatvora. 'Divljački ste pretukli svoje dijete i zato morate biti kažnjeni', rekla joj je sutkinja pri izricanju presude. Uvjetno puštanje na slobodu moći će tražiti tek za 30 godina', rečeno joj je na sudu..

>> Strašno: Vlastitu kćer prodali u roblje zbog rabljenog automobila!

Elizabethina odvjetnica tvrdi kako ona nije zla osoba, te da je produkt razorenog doma i osoba koja nikada nije imala djetinjstvo, rano se priključila uličnoj bandi te koja se ubrzo nakon toga našla pod teretom droge. 'Ona je dijete koje se nikada nije razvilo, koje nikada nije imalo djetinjstvo', rekla je odvjetnica.

Elizabethino petero djece, uključujući Jocelyn i bebu rođenu nakon ovog divljačkog napada predani su na skrb baki.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook